Hive Form Hive Form Hive Form Hive Form
Hive Logo

Creative co-working space inspired
by Mastercard, ProCredit and Quipu

Mastercard Logo ProCredit Bank Logo Quipu Logo

Што е "HIVE ROOM"?

Hive Room Aerodrom Hive Room Aerodrom

Вклучени удобности

Working Desks Icon
Работни бироа
Lounge Areas Icon
Простор за одмор
Private Lockers Icon
Приватни шкафчиња
Phone Booths Icon
Телефонски говорници
Hot Drinks Icon
15% попуст на храна и пијалаци од Среќа бар

Hive Room располага со 6 работни позиции кои модуларно можат да се користат за еден тим или за 6 индивидуалци. Orange Circle Icon

Quote Vector First Image
Ако барате место за работа кое ги комбинира креативноста, продуктивноста и квалитетот, ве очекуваме во Hive Room.
Hive Room е место кое нуди мирна и пријатна работна атмосфера, но истовремено и можност за интерактивно комуницирање со луѓе, развивање идеи и работа на групни проекти.
Quote Vector Second Image
Hive Form Hive Form Hive Form Hive Form

Како да станете дел од "HIVE ROOM"?

Изберете начин на аплицирање, било како стартап бизнис или фриленсер, пополнете го формуларот и испратете ја вашата апликација. Некој од нашиот тим ќе ве контактира за подетални информации.