Добитници од прво коло

Добитници од второ коло

Освој нов велосипед
со ПроКредит Банка и Мастеркард!

Одлична можност да се приклучиш на мисијата за зелена иднина и да станеш дел од
ПроКредит Банка, која заедно со тебе се грижи за животната средина и те
инспирира да живееш активно.

КАКО ДА УЧЕСТВУВАШ?

  • Отвори сметка и стани нов клиент на ПроКредит Банка
  • Направи минимум 5 трансакции на кој било износ со твојата нова Мастеркард дебитна картичка во периодот од 19.05 до 30.09.2023 година
Отвори сметка онлајн
Phone Showcase

ШТО МОЖЕШ ДА
ОСВОИШ?

Еден од 20-те урбани
велосипеди, кој ќе те
инспирира да живееш
здраво и да ја зачуваш
животната средина!