Политика на приватност

Политика за приватност на ПроКредит Банка АД Скопје

Грижата за клиентите и нивната приватност претставува приоритет во ПроКредит Банка АД Скопје.

Политиката за приватност дава информации за начинот на кој ги собираме, одржуваме и управуваме неопходните лични податоци при посета на нашата официјална интернет страна и/или кога користите некоја од нашите банкарски услуги.
 

Оваа Политика е во согласност со Правилата за заштита на личните податоци.

Офицер за заштита на лични податоци

Јасмина Карадиновска
E-маил адреса: mkd.dataprotection@procredit-group.com 
Контакт телефон: + 389 2321 95 95 

Услови за користење на ПроКредит Банка АД Скопје