24/7 Банка насекаде со Вас!

Како единствена дигитална банка на пазарот ПроКредит Банка Ви нуди 24/7 услуга и голем број на поволности преку едноставни дигитални канали. Повеќе нема потреба да брзате во експозитура или да барате една од нашите локации, отсега сите услуги Ви се достапни каде и да сте!

Отворете сметка онлајн за 7 минути на линкот

Користете ја MasterCard Direct картичката на

сите банкомати во земјата и тоа без провизија!

Image removed.

 • 3 бесплатни повлекувања во месецот на сите банкомати во земјаа(банкомати на сите банки)
 • Можност за онлјан трансакции
 • Повеќе детали и апликации на следниов линк 

 

Користете e-банкарство директно од Вашиот дом/ канцеларија

и не трошете време за чекање во ред во филијала!

 

Image removed.

 • Плаќања во земјата и странство
 • Орочување депозит
 • Трансфер на штедна сметка (Флекс заштеда)
 • Ресетирање на лозинка
 • Менувачко работење
 • Откажување на налози

 

Користете мобилно банкарство за физичко лица

Image removed.

 • Преглед на сите сметки и кредитни производи
 • Трансфер од/на штедна сметка (флекс заштеда)
 • Сетирање на лимит на картичка
 • Блокирање на картичка 
 • Повеќе детали тука

 

Користете Зона 24/7 за сите готовински трансакции

Image removed.

 • Уплата и исплата на денарии евра
 • Уплата на дневен промет на банкомат 
 • 24/7 часа отворено на следниве лкации во земјата - мапа

 

Покрај горе-наведените дигитални услуги ПроКредитБанка Ви стои на расплагање и за сите Ваши кредитнибарања и останати потреби. Разгледајте ја нашата понуда за физички лица на следниов линк или консултирајте го Вашиот советник за клиенти.