ЕДНА УНИВЕРЗАЛНА КАРТИЧКА ЗА СИТЕ ВАШИ ПОТРЕБИ!

Image removed.

 

ЕДНА УНИВЕРЗАЛНА КАРТИЧКА ЗА СИТЕ ВАШИ ПОТРЕБИ!

Повлекувајте и дополнувајте ЕВРА на банкомат!

Со користење на MasterCard картичката на ПроКредит Банка Вие сте подготвени за секоja непредвидлива ситуација:
•    Плаќања во сите продажни места во земјата и странство
•    Повлекување и уплата на ДЕНАРИ и ЕВРА на сите банкомати на ПроКредит Банка
•    Безбедни онлајн плаќања преку интернет 

Mastercard картичката на ПроКредит Банка е мултивалутна картичка поврзана со Вашите трансакциски сметки во МКД и ЕУР. Оваа уникатна карактеристика Ви овозможува да имате пристап до Вашите сметки 24/7 и тоа и за време на празници, неработни денови и викенди. Само со неколку клика на банкомат Вие може да подигнете евра без да трчате во менувачница и без да чекате ред во работно време на филијалите.

ПроКредит Банка располага со ЕУР банкомат на сите свои локации и тоа: Скопје (Ново Лисиче и Карпош), Куманово, Штип, Струмица, Битола, Струга и Тетово. Банкоматите вршат исплата и уплата на ЕУР во сите апоенски валути.

Се што Ви е потребно е да бидете клиент на ПроКредит Банка и да имате сметка во ЕУР! 

Прочитајте повеќе за нашата понуда и како да станете клиент на ПроКредит Банка!

Image removed.

 

 

Доколку сте веќе клиент на ПроКредит Банка, аплицирајте за картичка на следниов линк.

Image removed.