СЕТ БАНКАРСКИ УСЛУГИ ЗА ЕДНА МЕСЕЧНА ПРОВИЗИЈА ГОЛЕМ БРОЈ ПОВОЛНОСТИ ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА

Со нашата дигитална понуда и сетот банкарски услуги имајте целосна контрола на Вашите финансии!

 

За една месечна провизија ги добивате сите услуги кои Ви се потребни!

 

 

 

  • Трансакциска сметка во МКД и ЕУР
  • Master Card Debit – eдна универзална картичка за сите Ваши потреби


3 бесплатни повлекувања на готовина од банкомати на сите банки во земјатаБесплатно и неограничено користење на Зона 24/73Д технологија за сигурност

 

  •  Електронско и мобилно банкарство со можност за плаќање
  •  Неограничен број на бесплатни денарски плаќања во домашен платен промет преку е-банкарство (КИБС плаќања)
  •  СМС порака за сите трансакции и приливи на Вашата сметка
  •  Фиксни провизии од само 2,5 за меѓународни плаќања во рамки на ПроКредит Групацијата
  •  Tрајни налози за Вашите вообичаени плаќања без никаков надоместок
  •  Флекс заштеда - Штедна сметка за флексибилно штедење и пристап до истата 24/7 

 

 Сето ова за месечна провизија од 300 ден!