plastika

Со цел да ја поттикнеме свеста за управување со отпад ПроКредит Банка организираше едукативна активност за секое дете. 

Како банка која во секојдневното работење применува голем број на мерки за заштита на животната средина и токму поради истата причина ги поканивме и помладите генерации да се приклучат на нашата иницијатива.

Како и досега, креативноста на младите нема граници. Погледнете ги нивните креации на сликите подоле.

 • avtomobil
 • buket
 • znak
 • voz2
 • voz
 • gubrivo
 • casovinik
 • cvet
 • ukras
 • veligdeb
 • avion
 • telefon
 • soncev sistem
 • slika
 • kasicka
 • sad z amolivi
 • pcela
 • motorika 2
 • motorika
 • raketa
 • poklon
 • riba
 • robot
 • sad za molib
 • sad za ptici